Wie zijn wij?

Heine Rijwielen is een jong bedrijf, dat zich richt op het aanbod van kwalitatief hoogstaande fietsen voor een lagere prijs dan bestaande concurrenten.

Wij zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van de postcode loterij fiets en kunnen hierdoor rechtstreeks bij deze toeleveranciers in het buitenland inkopen.
Wij kopen nu onze fiets van eigen ontwerp rechtstreeks bij de fabrikant in tegen een scherpe prijs en hebben weinig overheadkosten. We kunnen onze fietsen daarom tegen sterk concurrerende prijzen aanbieden.

We vinden dat iedereen op een goede en betaalbare fiets moet kunnen fietsen!
Al onze fietsen – van de oma fiets tot de elektrische variant – hebben dezelfde hoge kwaliteit, met een frame van staal of aluminium met een dubbele laklaag, waardoor deze voor een lange tegen roest beschermd is.
U kunt dit basismodel naar gelang uw wensen uitbreiden met extra comfort of duurzame onderdelen, en ze zijn allemaal van een degelijke kwaliteit!

Service staat voor ons hoog in het vaandel: alle fietsen van Heine Rijwielen worden geassembleerd en gecontroleerd door De Utrechtse Rijwiel Fabriek. Ook de logistiek en transport van onze fietsen wordt door De Utrechtse Rijwiel Fabriek uitgevoerd. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en via WhatsApp bereikbaar en bieden een niet goed geld terug garantie.

Graag komen wij bij u langs om onze fietsen aan u te presenteren, vrijblijvend uiteraard.
Een proefaankoop op consignatie basis behoort tot de mogelijkheden.

×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp 24/7